Dobrodošli!

 

Vodeća kompanija za prodaju i distribuciju ka Horeca sektoru na trzištu Beograda sa dokazanim trzišnim rezultatima.

Ključni dobavljač

Sa preko 13 godina iskustva u distribuciji SCB se pozicionirao kao najkvalitetniji dobavljač Horeca objekata, sposoban da obezbedi brzu i kvalitetnu uslugu i da zadovolji različite zahteve naših klijenata, spreman da se brzo prilagođava novim trendovima i zahtevima Horeca tržišta. Danas opslužujemo preko 800 kupaca, kojima smo prvi izbor za snabdevanje sa preko 2.500 artikala.
Uspešno poslovno partnerstvo sa Horeca sektorom i održiv poslovni rast su nas ne samo izdvojili kao referentnog dobavljača, nego smo svojim dobavljačima postali integrisani dugoročni strateški partner koji može da poveća udeo na tržištu i ojača robne marke partnera. Ovo nam je osiguralo poziciju stabilnog, sigurnog i pouzdanog partnera kompanijama kao sto su Coca-Cola, Knjaz Miloš, Apatinska pivara, Carsberg, Cremoso… a našim kupcima najbolje moguće tržišne uslove po kojima mogu kupiti proizvode tih kompanija.

Asortiman

Naš asortiman se manjao kako smo se menjali mi i Horeca tržište. Vremenom smo od distributera pića izrasli u dobavljača koji u svojoj ponudi ima gotovo sve proizvode potrebne za funkcionisanje jednog ugostiteljskog objekta. Danas svojim kupcima možemo obezbediti preko 2.500 artikala .

Svim našim klijentima stoje na raspolaganju:
- Prodajni tim opremljen savremenim PDA uredajima
- Tele-sales služba, uvek spremna da prihvati porudžbinu i pruži pravu informaciju
- Savremen WEB portal putem koga mogu uraditi trebovanje, proveriti svoju finasijsku karticu, informisati se o isporuci, proveriti cene…
- Logistički tim koji garantuje isporuku istog dana za sva trebovanja data do 11h
- Cash&Carry prodajni objekat na preko 500 m2, asortimanom prilagođen profesionalnim kupcima

Online narudžbine Cremoso Latte Video - Cremosso Milano Bar Super Diskont Super Diskont