DOBRODOŠLI U SCB

SCB se pozicionirao kao ključni i najkvalitetniji dobavljač HoReCa objekata u Beogradu .Sposoban da obezbedi brzu i kvalitetnu uslugu i da zadovolji različite zahteve naših klijenata.Spreman da se brzo prilagođava novim trendovima i zahtevima Horeca tržišta.

Danas, nakon 17 godina uspesnog rada, opslužujemo preko 900 kupaca kojima smo prvi izbor za snabdevanje sa preko 2.500 artikala.

PRODAJA

Stručan prodajni tim da vas usmeri.

DISTRIBUCIJA

Prvi izbor za snabdevanje ugostiteljskih objekata.

LOGISTIKA

Logistički tim koji garantuje isporuku.

BRAND MANAGEMENT

Dizajn i implementacija brendova.

SCB PRVI IZBOR ZA VAŠ
UGOSTITELJSKI OBJEKAT

Cremoso Latte

Cremoso Latte

Espresso Pro

Espresso Pro

Belezza Espresso

Belezza Espresso

Milano Bar

Milano Bar

Filo Pavlake

Filo Pavlake

HoReCa Black Cafe

HoReCa Black Cafe

SCB VAŠ POUZDAN PARTNER VEĆ 17 GODINA

KONTAKT

Kontaktirajte nas a mi ćemo vam u najkraćem roku odgovoriti na sva vaša pitanja. Biće nam zadovoljstvo da vam izadjemo u susret.

PLANIRANJE NABAVKE

Tim obučenih komercijalista, stoji vam na raspolaganju za pomoć prilikom planiranja neophodnih artikala za vaš objekat. U želji da vam uštedimo vreme u procesu odlučivanja o potrebnim proizvodima, komercijalisti sa dugogodišnjim iskustvom će vam svojim savetima i sugestijama uvek izaći u susret.

NARUČIVANJE

Svim našim klijentima stoje na raspolaganju – prodajni tim opremljen savremenim PDA uređajima, TELESALES služba i savremen Web portal.

WEB PORTAL

Putem našeg WEB portala, pored poručivanja robe, možete proveriti i finasijsku karticu kao i detalje o isporuci i cenama.

LOGISTIKA

Logistički tim garantuje isporuku istog dana za sve porudžbine do 11 časova. Kvalitetnim procesom komunikacije i pažljivim planiranjem transporta dostižemo maksimalnu logističku efikasnost.

TRANSPORT

U okviru voznog parka kompanija poseduje vozila koja će prema konkretnim potrebama u garantovanom roku dostaviti robu na željenu adresu.

REALIZACIJA

O uspešnosti realizacije poslovanja svedoče HoReCa outleti sa kojima imamo uspešnu dugogodišnju saradnju kao i održiv poslovni rast.

zadovoljnih klijenata
artikala
zaposlenih
dobavljača

NAJNOVIJEVESTI

POGLEDAJTE MAPU NAŠIH MALOPRODAJNIH OBJEKATA