Brendovi

Cremoso Latte

je mleko namenjeno profesionalnim Baristima, razvijeno u Italiji proizvodi se u dve najsavremenije mlekare regiona, na osnovu jedinstvene i inovativne tehnologije proizvodnje zahvaljujući kojoj su omogućene posebne performanse pri pravljenju mlečne kreme.

Savršeno je za sve vrste kafa, pripremu toplih i hladnih napitaka. Cremoso Latte je dugotrajno mleko koje ne zahteva čuvanje na hladnom mestu (pre otvaranja tetrapaka), ima duge rokove upotrebe i prilagođeno je za lako rukovanje profesionalnim kupcima u HoReCa sektoru. Cremoso Latte je sprecijalizovano mleko za Bariste i njegov cilj jeste da olakša i ubrza proces pripreme savršenog kapućina kao i ostalih napitaka od mleka i kafe Cremoso Latte se za kratko vreme pozicionirao kao vodeći brend u regionu (Srbija,BiH,Makedonija I Crna Gora,Madjarska, Kosovo) u segmentu mleka za Bariste, uz pomoć naših partnera, HoReCa distributera koji su lideri u svojim državama.

Posetite Web stranicu

Espresso Pro

KAFA KOJA JE REZULTAT PAŽLJIVOG ODABIRA I SKLADIŠTENJA NAJBOLJIH SIROVIH KAFA,JEDINSTVENE TEHNOLOGIJE PAKOVANJA I PRŽENJA,KAO I STROGE KONTROLE SVIH SEGMENATA PROIZVODNOG PROCESA.

Espresso Pro Red
Blend najkvalitetnijih Arabika i Robusta, iz Centralne i Južne Amerike i Indonezije. Puno telo, niska kiselosti, veoma aromatična, sa notama kakaa i karanfilića.

Espresso Pro Blue
Blend najkvalitetnijih Arabika i Robusta, iz Centralnei Južne Amerike i Indonezije. Puno telo, niska kiselosti, aromatična, mekih aroma kakaa, cimeta i anisa.

Posetite Web stranicu

Belezza Espresso

KAFA KOJA VREDI VIŠE!

Savršen italijanski espresso,uz garantovanu svežinu kafe koju čuva “one Way” ventil.
Proizvod je dostupan u dva pakovanja od 0,5 kg i 1 kg uz fantastičan odnos cene i kvaliteta.
Belezza je kafa koja je namenjena svim kanalima prodaje.

Posetite Web stranicu

Milano Bar

MILANO BAR ESPRESSO CAFFE

Kremasta kafa punog ukusa, mešavina kreirana specijalno za barove koja omogućava uživanje u prefinjenom ukusu prave italijanske espresso kafe.
Kombinacija najmodernije tehnologije za proizvodnju espreso kafe i visedecenijskog iskustva italijanskih majstora espreso kafe, zajedno sa vrhunskim dizajnom celog koncepta Milano Bar, dala je proizvod koji će sigurno naći put do pravih ljubitelja i poznavalaca espresso ka

Posetite Web stranicu

Filo

FILO PAVLAKE ZA PROFESIONALNE KUPCE!

Filo su dve vrste pavlaka, slatka i pavlaka za kuvanje, namenjene profesionalnim kupcima u HoReCa. Nalaze se u propoziciji od 1l prilagodjena profesionalnom kuvaru.
Proizvodi se u renomiranoj italijanskoj mlekari.

Pavlaka za kuvanje
Koristi se za pripremu ili kao dodatak jelu kome daje punoću ukusa i lakoću i brzinu kuvanja.

Slatka pavlaka
Namenjena za pripremu torti i kolača, toplih i hladnih napitaka.

PROČITAJ VIŠE

HoReCa Black café

SPECIJALIZOVANA DOMAĆA KAFA.

HoReCa Black café je specijalizovana domaća kafa za Hotele, Restorane, Café barove, kafeterije, kafane...za sve profesionalne kupce koji spremaju ovaj napitak.
HBC je domaća kafa namenjena isključivo distributerima koji svoj biznis zasnivaju na snabdevanju HoReCa outlet.
HBC se nalazi na tržištu u pakovanjima od 100g i 250 g, jedinstvenoj propoziciji na tržištu.

PROČITAJ VIŠE

HoReCa Hygienic

PROFESIONALNA SREDSTVA ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE.

Konstantno prateći potrebe svojih kupaca, SCB je razvio liniju proizvoda za održavanje lične higijene kao i higijene prostora u ugostiteljskim objektima.
Proizvodi Horeca Hygienic su proizvedeni po najvišim standardima kvaliteta kako bi zadovoljili stroge kriterijume upotrebe u profesionalne svrhe. Ujedno, proizvodi Horeca Hygienic su tako cenovno pozicionirani kako bi svakom od kupaca obezbedili odličan odnos cene i kvaliteta.

ON LINE KATALOG