SANDILIANO – Pridruži se!

25 Januar 2021 | NOVITETI

Lagano penušavo italijansko vino i vermut visokog kvaliteta SANDILIANO stigli su u Srbiju! Kompanija SCB Beograd nastavlja tradiciju distribucije kvalitetnih proizvoda iz Italije.

SANDILIANO je brend kompanije Perlino, jednog od najistaknutijih proizvođača iz italijanske regije Pijemont, koji posluje od davne 1905. godine!

sandiliano

U malom gradu u provinciji Asti, Đuzepe Perlino odvažio se i krenuo put prodaje najboljih vina stvarajući jednostavnu, ali modernu kompaniju. Posle nekoliko godina, kompanija Perlino je postala jedna od vodećih u industriji, što je ohrabrilo osnivača da premesti proizvodnju i znatno poveća kapacitet.

Prava prekretnica dogodila se tridesetih godina prošlog veka, takođe zahvaljujući daljim ulaganjima, kada je Perlino, uz svoja vina Piemonte, započeo i proizvodnju penušavih vina i vermuta, koji su vremenom postali istinska snaga kompanije.

Perlino Vermouth je dostigao veliku popularnost na domaćem, ali i na međunarodnom tržištu. Postao je gotovo nezamenljiv element u klasičnom aperitivu pijemontske tradicije. Zahvaljujući svom dragocenom ukusu dobijenom na bazi vina, šećera i posebnih dodataka pažljivo odabranog bilja, ovo piće osvaja vrhunskom svežinom i jedinstvenim ukusom.

Tokom godina, naslednici iz porodice Perlino uspešno su vodili fimu ne odustavši od poslovne filozofije osnivača i posvećenosti vrednosti kompanije. Do danas Perlino nastavlja da posluje i širi se na međunarodnom tržištu, uz kontinuirani rast kako u proizvodnji, tako i u prodaji.

Ako vas je ova priča zaintrigirala, potražite:

- Vino Spumante Brut - penušavo sveže voćno vino svetlo žute boje sa zelenkastim nijansama harmoničnog i nežnog ukusa. Idealan kao aperitiv, uparen sa svetlim i delikatnim posuđem.

- Vermouth Rosso - vermut boje ćilibara intenzivnog ukusa sa aromatičnim biljem i naznakama vanile. Možete ga piti kao aperitiv, ali je odličan i kao osnov za koktele. Služiti ohlađen.

- Vermouth Bianco - divno sladak i skladan vermut svetlo žute boje. Začinjen aromatičnim biljem uz dodatak vanile, daje intezivan ukus. Možete ga piti samostalno, ali i u koktelima. Služi se ohlađen.

IZVOR FOTOGRAFIJA:
LIČNA ARHIVA
Prethodni PostBackSledeći Post