Brendovi

Cremoso Latte
Sorriso cream
Belezza espresso
Milano  Bar Espresso
Filo pavlake

Cremoso Latte

je mleko namenjeno profesionalnim Baristima, razvijeno u Italiji proizvodi se u dve najsavremenije mlekare regiona, na osnovu jedinstvene i inovativne tehnologije proizvodnje zahvaljujući kojoj su omogućene posebne performanse pri pravljenju mlečne kreme.

Savršeno je za sve vrste kafa, pripremu toplih i hladnih napitaka. Cremoso Latte je dugotrajno mleko koje ne zahteva čuvanje na hladnom mestu (pre otvaranja tetrapaka), ima duge rokove upotrebe i prilagođeno je za lako rukovanje profesionalnim kupcima u HoReCa sektoru. Cremoso Latte je sprecijalizovano mleko za Bariste i njegov cilj jeste da olakša i ubrza proces pripreme savršenog kapućina kao i ostalih napitaka od mleka i kafe Cremoso Latte se za kratko vreme pozicionirao kao vodeći brend u regionu (Srbija,BiH,Makedonija I Crna Gora,Madjarska, Kosovo) u segmentu mleka za Bariste, uz pomoć naših partnera, HoReCa distributera koji su lideri u svojim državama.

Posetite Web stranicu

Sorriso krem

SORRISO LEŠNIK - KAKAO KREM, NAPRAVLJEN U ITALIJI PO SPECIJALNOJ RECEPTURI OD NAJKVALITETNIJIH SIROVINA.

Koriste ga profesionalni poslastičari ali je rado viđen i u svakom domaćinstvu.

Sorriso je u ekonomičnom pakovanju od 1kg i spreman je za sve poslastičarske izazove.

Više o proizvodu

Belezza Espresso

KAFA KOJA VREDI VIŠE!

Savršen italijanski espresso,uz garantovanu svežinu kafe koju čuva “one Way” ventil.
Proizvod je dostupan u dva pakovanja od 0,5 kg i 1 kg uz fantastičan odnos cene i kvaliteta.
Belezza je kafa koja je namenjena svim kanalima prodaje.

Posetite Web stranicu

Milano Bar

MILANO BAR ESPRESSO CAFFE

Kremasta kafa punog ukusa, mešavina kreirana specijalno za barove koja omogućava uživanje u prefinjenom ukusu prave italijanske espresso kafe.
Kombinacija najmodernije tehnologije za proizvodnju espreso kafe i visedecenijskog iskustva italijanskih majstora espreso kafe, zajedno sa vrhunskim dizajnom celog koncepta Milano Bar, dala je proizvod koji će sigurno naći put do pravih ljubitelja i poznavalaca espresso ka

Posetite Web stranicu

Filo

FILO PAVLAKE ZA PROFESIONALNE KUPCE!

Filo su dve vrste pavlaka, slatka i pavlaka za kuvanje, namenjene profesionalnim kupcima u HoReCa. Nalaze se u propoziciji od 1l prilagodjena profesionalnom kuvaru.
Proizvodi se u renomiranoj italijanskoj mlekari.

Pavlaka za kuvanje
Koristi se za pripremu ili kao dodatak jelu kome daje punoću ukusa i lakoću i brzinu kuvanja.

Slatka pavlaka
Namenjena za pripremu torti i kolača, toplih i hladnih napitaka.

PROČITAJ VIŠE

Dante Olio

DANTE - MASLINOVO ULJE

Dante ekstra devičansko maslinovo ulje je "100% italijanski" prirodni sok od probranih italijanskih maslina, od kojih su sačuvana sva svojstva, kako organska, tako i hranljiva.
Balans sastojaka Dante maslinovog ulja zadovoljava ukus i najzahtevnijih potrošača. U kulinarstvu je idealno za harmoniju ukusa sosova, pečenja i drugih jela.

PROČITAJ VIŠE

HoReCa Hygienic

PROFESIONALNA SREDSTVA ZA ODRŽAVANJE HIGIJENE.

Konstantno prateći potrebe svojih kupaca, SCB je razvio liniju proizvoda za održavanje lične higijene kao i higijene prostora u ugostiteljskim objektima.
Proizvodi Horeca Hygienic su proizvedeni po najvišim standardima kvaliteta kako bi zadovoljili stroge kriterijume upotrebe u profesionalne svrhe. Ujedno, proizvodi Horeca Hygienic su tako cenovno pozicionirani kako bi svakom od kupaca obezbedili odličan odnos cene i kvaliteta.

ON LINE KATALOG