NOVO – SCHARGO TEA

SCB doo | 22 decembar 2015 | Novosti
scb doo-schargo tea

Kompanija SCB i Schargo Tea sklopile su ugovor o poslovnoj saradnji, od nedavno u asortimanu SCB-a su dostupni Schargo Tea proizvodi.

Schargo Tea d.o.o je domaća kompanija, nastala iz želje da tržištu ponudi najbolje iz sveta čaja i kafe. Kompanija je osnovana 2015.godine sa sedištem u Šapcu.

Pomenuti čajevi se razlikuju u odnosu na druge konkurentske na tržištu, izdvajaju ih visokokvalitetne sirovine Nemačkog porekla, fino sečeni čaj u jedinstvenom tea stick ambalažnom pakovanju koje je potpuno novo na tržištu Srbije i šireg regiona.

Inovativni tea & coffee stick pružaju potrošačima jednostavniju pripremu i konzumaciju proizvoda. U okviru proizvodnog portfoliija Schargo čajevi su dostupni u nekoliko različitih ukusa (Nana, Kamilica, Multivitamin, Malina, Jabuka i cimet, Jagoda krem, Zeleni čaj sa limunom i đumbirom iEarl Gray) kao i Schargo Gold instant kafa.

Slogan kompanije “Nova forma uživanja” predstavlja našu misiju da potrošačima pružimo najbolji kvalitet proizvoda uz inovativno ambalažno pakovanje sa ciljem maksimalnog uživanja.

SCB doo

Distribucija pića i hrane u HoReCa sektoru

Vodeća kompanija za prodaju i distribuciju ka Horeca sektoru na trzištu Beograda sa dokazanim trzišnim rezultatima.