Kompleks
t6 Limited

16 Decembar 2019 | Intervju

Kompleks t6 Limited se nalazi na svega petnestak minuta od centra Beograda i isto toliko od centra Zemuna, na samom ulazu u Ovču. Gostima su na raspolaganju izvrsni restoran, teretana, spa program: masaže, đakuzi i sauna, a tu je i balon za fudbal.

t6-limited

Za kompleks t6 Limited kažu da je to mesto gde svaka porodica može da pronađe savršen obrok, a svaki njen član svoj kutak za zabavu. Sa menadžerom tog objekta Dragoljubom Ostojićem smo razgovarali o poslovanju, današnjim gostima, kao i o ugostiteljstvu.

Šta je najvažnije da bi jedan restoran postao prepoznatljiv i izdvojio se od konkurencije koje je sve više?

- Bitno je osluškivati svoje goste i izlaziti u susret njihovim raznovrsnim zahtevima. Mi ih objedinjujemo pružajući odgovor na svaki. Prepoznatljivost restorana ogleda se upravo u težnji ka inovativnošću uz harmoničan odnos između zaposlenih i gostiju. Takva kombinacija dovodi do osećaja brižnosti i predusretljivosti što za rezultat ima težnju gostiju da se vrate i izdvoje posebno mesto u srcu baš za vaš restoran.

Po čemu biste najpre rekli da se kuhinja vašeg razlikuje od kuhinja drugih prestoničkih restorana?

Pored velikog broja usluga koje pružamo gostima, najveći akcenat stavljamo na kuhinju. Tim u kuhinji čini mali broj iskusnih i profesionalnih ljudi, kojima je cilj da goste iz dana u dan iznenade svojim kulinarskim umećem. Pored nacionalne, u našem meniju imate i raznovrsna jela iz internacionalne kuhinje - mediteranska, italijanska, francuska i kineska. Kod nas se svako jelo priprema i servira sa puno pažnje i truda, u želji da zaintrigiramo čula ukusa i mirisa. Trudimo se da ispunimo očekivanja naših gostiju, čak i onda kada ona predstavljaju izazove koji nas motivišu da napredujemo svakog dana. Tu smo da vas obradujemo doručkom od ranog jutra, spremimo specijalitet za porodični nedeljni ručak ili čak ukusnu romantičnu večeru za vas i dragu osobu.

Koliko često menjate meni u restoranu i čime se rukovodite kada ga kreirate?

Naš meni prilagođavamo najlepšim godišnjim dobima - letu i zimi. Dok se brčakte u našem bazenu, kuvari će vam rado pripremiti specijalitete od ribe i morkih plodova, kao što su losos, brancin, orada, pastrmka i lignje, a potom vas zasladiti t6 palačinkama. Kada padne prvi sneg, možete očekivati topao, ukusan i sočan obrok. Tada je naš meni bogat čorbama, potažima i specijalitetima od mesa kao što su BBQ rebra, biftek u crnom susamu i T-bon stek.

t6-limited
t6-limited

Kako biste ocenili današnje goste?

Kao i vreme u kojem živimo, dinamika, ubrzanost i estetika odlikuju većinu današnjih gostiju. Koliko brzo će se jelo spremiti, kako će ono izgledati na slikama društvenih mreža i da li to moj džep može da priušti. Premda bi se većina složila oko ovih činjenica, naš cilj je da pokažemo gostima da kvalitet treba doći pre svega, a da gore navedeni atributi treba da budu propratni efekat naše usluge, a ne odlučujući.

Koji su najveći izazovi s kojima se suočavate u nastojanju da poboljšate iskustvo gostiju?

U današnjoj širokoj paleti gastro i relaks ugostiteljskih objekata, smatramo da je najbitnije osluškivati svoje goste i izlaziti u susret njihovim raznovrsnim zahtevima. Najveći izazov i jeste obezbediti prijatan i lep ugođaj našim gostima, biti inovativan i raznovrstan u svakom pogledu. Kako mi volimo izazove, samim tim ne gledamo na njih kao na pretnju, jer bez njih ne bismo i bili ovo što smo danas - kompletan ugostiteljski objekat.

Šta je prema vašem mišljenju potrebno uraditi za ugostiteljsku struku da bi se unapredila u našoj zemlji?

Smatramo da svaki objekat iz dana u dan treba da ima male napretke, jer baš oni dovode do ostvarenja velihih ciljeva. Svaki zaposleni treba na objekat da gleda kao na svoj dom koji tu toplinu treba da prenese na goste. Goste treba dočekivati toplim osmehom i ljubaznošću jer je baš to ono što predstavlja malu tajnu ugostiteljstva. Recite nam nešto više o događajima koji se mogu organizovati u vašem kompleksu.

Kod nas možete organizovati poslovne sastanke i korporativne proslave. Takođe, ukoliko želite intimnu proslavu rođendana u krugu porodice, organizaciju večere sa prijateljima ili proslavu sa većim brojem zvanica, u tu svrhu t6 Limited nudi restoran prefinjenog dizajna.

t6-limited

Hotel i zatvoreni bazen

Postoji ideja da se kompleks proširi u hotel, sa zatvorenim bazenom, aqva parkom i relaks centrom.

IZVOR FOTOGRAFIJA:
LIČNA ARHIVA
Prethodni PostBackSledeći Post